Doe je mee? Vrijwilligers communicatie gezocht

Zet WIL op de kaart!

WIL in je buurt, het buurtnetwerk van Vleuten-De Meern, zoekt vrijwilligers voor het communicatieteam! WIL legt verbindingen in de wijk en is het verzamelpunt van kennis en informatie over en van de wijk.  

WIL is op zoek naar buurtbewoners die voor de website willen schrijven en foto’s willen maken.  

Vrijwilliger communicatie
Ben je goed op de hoogte van wat er gebeurt op social media en heb je een vlotte pen? Of maak je goede foto’s en wil je daar wat meer mee gaan doen? Dan is het communicatieteam van WIL naar jou op zoek! 

Samen met andere vrijwilligers en een sociaal makelaar van DOCK bouw je mee aan een communicatieteam dat dit bureninitiatief versterkt. Taken en werkzaamheden zijn in overleg vast te stellen, zodat jij de kans krijgt ervaring op te doen en je capaciteiten te ontwikkelen.  

Enthousiast
Vrijwilligers die (naast hun baan) voor WIL werken, zijn enthousiast. Zij vinden WIL sympathiek, omdat zoveel vrijwillige buurtbewoners zich inzetten om hun buurtgenoten verder te helpen en te informeren over wat er mogelijk is in de wijk. Iedereen kan bij WIL zijn of haar vraag stellen. Vier actieve bewonersgroepen met totaal zo’n 90 vrijwilligers helpen bij het vinden van een antwoord, koppelen bewoners met een hulpvraag aan andere buurtbewoners of lossen een hulpvraag op bij de mensen thuis.  

Meer informatie
Kom kennismaken met WIL en bespreek of het werk bij je past. Maak een afspraak via het telefoonteam: 030 – 677 31 31