Vrijwilligers Algemene Hulpdienst gezocht

De Algemene Hulpdienst zoekt nieuwe vrijwilligers

WIL in je buurt is een vrijwilligersorganisatie in de Utrechtse wijk Vleuten-De Meern (postcodes 3451 tot en met 3455). De afkorting ‘WIL’ staat voor ‘Wijk Informatie Lijnen’. De kernactiviteit van WIL is het geven van Burenhulp en het verstrekken van informatie over onze wijk. Dit wordt gedaan door ruim 100 enthousiaste vrijwilligers, die zich elke dag opnieuw inzetten voor buurtgenoten.

Op onze website wilinjebuurt.nl kan je alles lezen over wie wij zijn en wat wij doen.

Wilt u graag iets doen voor mensen in uw buurt? WIL in je buurt zoekt vrijwilligers voor de Algemene Hulpdienst. Onze doelgroep bestaat uit oudere bewoners en mensen met een beperking uit de wijk Vleuten-De Meern die hulp en/of gezelschap nodig hebben en geen beroep kunnen doen op familie en bekenden.

Op dit moment zoekt de Algemene Hulpdienst (één van de vier hulpdiensten) voor enkele wijkbewoners een vrijwilliger voor een regelmatig bezoekje of wandeling (soms met een rolstoel). 

Nieuwe vrijwilligers zijn van harte welkom, omdat alle beschikbare vrijwilligers zijn ingezet. Tijdens een kennismakingsgesprek met de vrijwillige coördinatoren van de Algemene Hulpdienst kunt u onder andere aangeven wat u zou kunnen betekenen en hoeveel tijd u in deze burenhulpdienst wilt en kunt steken.

Belangstelling of meer informatie?

Neem contact op via de Telefoondienst 030 6773131 (elke werkdag bereikbaar tussen 9.00 en 11.00 uur). Of mail uw contactgegevens naar info@wilinjebuurt.nl 

De vrijwillige coördinator van de Algemene Hulpdienst neemt contact met u op voor een kennismakingsgesprek. Er wordt naar u uitgekeken!

In deze tijd proberen we ondanks corona toch hulp te blijven bieden aan mensen. Het is soms hard nodig. Hiervoor nemen wij de corona regels in acht en vragen onze vrijwilligers dat ook te doen.