Vrijwilliger applicatiebeheer Workspace gezocht

Applicatiebeheerder Workspace

‘WIL in je buurt’ is een vrijwilligersorganisatie in de Utrechtse wijk Vleuten-De Meern. De
kernactiviteit van WIL is het geven van Burenhulp en het verstrekken van wijkinformatie. Dit
wordt gedaan door ruim 100 enthousiaste vrijwilligers. Op onze website wilinjebuurt.nl kan je alles lezen over wie wij zijn en wat wij doen.
Sinds kort werkt een twintigtal vrijwilligers van WIL samen in Google Workspace for nonprofits. Zij gebruiken o.a. de Gmail, Agenda, Documenten, Drive en Meet apps.
Het is de bedoeling dat al onze bedrijfsgegevens en samenwerkingsdocumenten in de nabije toekomst worden opgeslagen in deze voor ons nieuwe werkomgeving. Wij doen er inmiddels al ervaring mee op en hebben gemerkt dat wij behoefte hebben aan iemand die ons kan helpen deze Workspace omgeving in te richten en te onderhouden.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger die affiniteit heeft met IT en Google Workspace al een beetje begrijpt. Online is ruim voldoende ondersteuning aanwezig om je kennis van Workspace verder te verdiepen.
Wij zullen deze nieuwe vrijwilliger vragen nog eens goed te kijken naar de inrichting die wij inmiddels hebben gedaan en waar nodig aan te passen. Daarnaast vragen wij om het onderhouden van deze nieuwe werkomgeving en eventuele nieuwe ontwikkelingen te monitoren.
Tegelijkertijd fungeer je als 2e lijns-support, zodat je niet alleen vanachter een computer je vaardigheden verder ontwikkelt, maar ook via het contact met de gebruikers.

Wij denken dat dit vrijwilligerswerk een paar uur per week in beslag zal nemen. Je kunt in principe vanuit huis werken, maar als je het leuk vindt, ben je van harte welkom op een van de werkplekken, bijvoorbeeld in buurtcentrum De Weide Wereld.
Je gaat deel uit maken van het Team Communicatie, zodat je je – als je dat wilt – ook met andere zaken bezig kunt houden dan alleen met het applicatiebeheer.

Interesse?
Lijkt het je leuk om onderdeel uit te maken van een hecht team vrijwilligers en op deze manier iets te betekenen voor de inwoners van Vleuten-De Meern? Mail ons dan via communicatie@wilinjebuurt.nl
Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.