Vrijwillig medewerker telefoonteam gezocht

Vrijwilligersteam WIL-telefoondienst zoekt collega’s

Wij zijn een team van 10 gezellige vrijwilligers, die de telefoondienst van WIL – Wijkinformatie Lijnen verzorgen. We zoeken nog een collega, die bij ons ook ‘wegwijzer voor de buurt’ wil worden.

Wij staan onze dorpsgenoten uit Vleuten, De Meern en Haarzuilens, te woord en zoeken mee naar antwoorden op hun vragen. Ook aanvragen voor de burenhulp-diensten voor deze wijk komen bij ons binnen. Wij geven ze door aan de vrijwillige coördinatoren van de Vervoersdienst, Klussendienst, Algemene Hulpdienst of de Boodschappen Hulpdienst. Zij gaan met die gegevens een vrijwilliger zoeken om de gevraagde ‘burenhulp’ uit te voeren.

Wij beantwoorden de telefoon elke werkdag tussen 9:00 en 11:00 uur, het hele jaar door. Daarnaast handelen we ingesproken telefoon berichten en mailtjes af, noteren en verzenden aanvraaggegevens voor de burenhulp-diensten, registreren elk binnengekomen bericht in een logboek, overleggen met elkaar en verwijzen door waar nodig. 

Gemiddeld is iedereen één ochtend per week actief. Er wordt meestal in tweetallen gewerkt van ongeveer 8:45 uur tot 11:00 uur in buurtcentrum Weide Wereld in Vleuterweide.

Meer informatie
Kom kennismaken met WIL en bespreek of het werk bij je past. Maak een afspraak via het telefoonteam: 030 – 677 31 31