Yoga | Kunstencentrum Vleuten

Welkom!

Je hebt mijn website gevonden! Tussen de grote hoeveelheid yoga instituten, heb je een (bewust) kleinschalige yogapraktijk ontdekt, in het hart van Zuilen. Vanaf eind 2021 ben ik een nieuwe les gestart in Vleuten op de maandagochtend van 11:00 tot 12:10 uur! Speciaal voor mensen met lichte fysieke beperkingen en/of -klachten. Een milde yogales gericht op mensen met een fysieke beperking. Omdat ik zelf astma heb en een heupafwijking die mij wat bewegingsbeperkingen geeft, kan ik mij goed inleven in mensen met fysieke klachten. Voor mij kan deelname aan een gemiddelde yogales al een behoorlijke uitdaging zijn. Daarom wil ik me specifiek op deze doelgroep richten zodat yoga voor deze mensen toch mogelijk is. Een aanvulling voor mensen in Vleuten (en omstreken) op het huidige aanbod. Het gaat niet om stoelyoga en mijn lessen zijn niet geschikt voor mensen met een zware lichamelijke handicap. Voor wie wel? Te denken valt aan mensen met fibromyalgie, reuma, luchtwegaandoeningen, CVS, ME, of Lyme bijvoorbeeld. Deze les is ook geschikt voor iedereen die de voorkeur geeft aan een wat mildere vorm van yoga.

Sinds 2005 geef ik yogalessen in Utrecht en omstreken. Ik vind het mooi om mensen mee op reis te nemen in het lichaam op ontdekkingstocht in de wereld van ervaren.
Heb je interesse en wil je meer weten?
Neem dan contact op met mij via info@yogaleela.nl

De lessen op maandag, dinsdag en woensdag worden door Sabine gegeven.

Locatie maandagochtend (11:00-12:10 uur):
Kunstencentrum Vleuten (muziekschool)
Nieuwe Vaart 3, Vleuten

En dan nu verder over de yoga 🙂

Voorbij al het bekende uit de gedachtewereld, toont het lichaam je in de yoga een wonder: aanwezigheid. Zo simpel en zo krachtig! Laat je verrassen door thema’s als moed, vertrouwen, ontvankelijkheid en aanwezigheid in de les te onderzoeken. Niet door op zoek te gaan, maar simpelweg door te ervaren. Eerlijkheid en openheid naar jezelf maken het mogelijk jezelf te ontmoeten. Voorbij al het uiterlijke, jezelf in je lichaam te ervaren.

Geen poespas. Gewoon yoga. Met de voeten stevig op de grond en de handen uitreikend naar de hemel. Yoga is het allebei.

Spirituele diepgang wordt niet geschuwd, maar wel op een nuchtere manier gebracht. Verlicht worden is niet zozeer het doel, maar yoga kan wel het licht in jou doen ontwaken. Een ontmoeting met lichtheid en levendigheid in jezelf of met de donkere kanten zoals verdrietigheid en somberheid. Ook deze kunnen lichter worden, door ze toe te staan in plaats van ze weg te duwen.

Organisatie Yoga Leela

Sabine ten Have

06-27551980

info@yogaleela.nl

https://www.yogaleela.nl/

Locatie Kunstencentrum Vleuten

Nieuwe Vaart 3, 3451 AH Maarssen

Kunstencentrum Vleuten

Plan je route