Pilates | Weide Wereld

Met Pilates wordt zowel kracht, souplesse als stabiliteit getraind. De ademhaling wordt gebruikt ter ondersteuning bij de oefeningen.

Powerhouse:

Pilates werkt vanuit een krachtcentrum (powerhouse) dat wordt gevormd door het gebied rond de onderrug, onderbuik en billen. Het accent in de training ligt dan ook op het versterken van dit gebied. Vanuit deze basis worden alle spiergroepen getraind, dit zorgt voor een sterker en soepeler lichaam. Pilates is ook geschikt voor mensen met rugklachten (overleg wel eerst met arts of therapeut) en ter preventie van rugklachten.

Er wordt in de les veel aandacht besteed aan het aannemen van een juiste houding. Door de rustige en gecontroleerde oefeningen is Pilates voor veel mensen geschikt.

Over de lessen:

De lessen zoals die worden gegeven door Simone zijn aangepast aan de huidige tijd en geschikt voor zowel de geoefende als minder geoefende/beginnende sporter. Er wordt les gegeven in kleine groepen, waardoor er tijd is voor persoonlijke aandacht. In de les is er naast inspanning ook ruimte voor ontspanning. Een professionele workout in een prettige sfeer.

Er word les gegeven op maandag tussen 19.30 uur en 20.30 uur in ‘Forum Weide Wereld’ te Vleuterweide.

Tarieven

De lessen kosten 8 euro per les. Betaling geschiedt per seizoen (± 5 maanden). Tussentijds instappen is mogelijk. Er wordt wekelijks lesgegeven met uitzondering van de schoolvakanties.

Het is ook mogelijk voor 10 euro per les een 10 lessenkaart aan te schaffen voor mensen die meer flexibiliteit willen.

Simone Schweizer:

Simone is een ervaren en gediplomeerd Pilatesinstructrice. Zij heeft diverse (Pilates)workshops en trainingen gevolgd. Daarnaast maakt haar dansachtergrond haar tot een allround bewegingsinstructrice. Tegenwoordig werkt zij als BodyBalance en Pilatesinstructrice bij o.a. SportCity Leidsche Rijn.

Kijk ook eens op onze facebookpagina

Organisatie Monies Moves

Simone Schweizer

06-24851299

simone@schweizer.nl

Locatie Buurtcentrum Weide Wereld

Teunisbloemlaan 50, 3452 CA Utrecht

Buurtcentrum Weide Wereld

Plan je route