Eetcafé De Schakel

Aanschuiven voor een dorpspraatje bij Eetcafé De Schakel

Eetcafé De Schakel is weer van start gegaan. Buurtbewoners uit Vleuten, De Meern en Haarzuilens kunnen maandelijks aanschuiven voor een dorpspraatje en een lekkere warme maaltijd.

Vrijwillige buurtbewoners organiseren het eetcafé in samenwerking met buurtcentrum De Schakel. Samen eten is gezellig, geeft verbinding en de mogelijkheid om nieuwe contacten te leggen. Hét moment van de maand dat jonge en oude bewoners elkaar kunnen ontmoeten. Vrijwilligers van het eetcafé hebben het succesvolle initiatief weer opgepakt na een korte stop.

Winkeliers van Vleuten dragen het eetcafé een warm hart toe en sponsoren waar mogelijk. We sluiten de maaltijd af met een lekker kopje koffie of thee en een koekje (verzorgd door bakkerij Akkermans).

Eetcafé De Schakel vindt op elke laatste vrijdag van de maand plaats in buurtcentrum De Schakel in Vleuten-Dorp, Schoolstraat 11. De vrijwilligers van het maandelijks eetcafé geven het menu van te voren aan. U kunt het terugvinden op de website en/of Facebook van buurtcentrum De Schakel.

U bent welkom vanaf 17.00 uur. De kosten zijn 12,50 euro p.p inclusief drankje en koffie of thee. Met U-pas 1,25 euro korting. Opgeven bij WIL in je Buurt 030-6773131 (op werkdagen tussen 9.00 en 11.00 uur) of info@wilinjebuurt.nl.

Heeft u vragen over dit initiatief dan kunt u bellen met sociaal beheerder van DOCK Wiel Schoonheim Vleuten De Meern 06 55 49 01 55.

Kijk ook op website www.deschakel-vleuten.nl