buurtcentrum de pijler - wil wijst de weg in je buurt vleuten de meern haarzuilens

Opening WIL in De Meern

Wil, Wijk informatielijnen, Wil in je buurt, buurtcentrum De Pijler, De Meern, Welzaam Vleuten-De MeernInfomatiepunt Wil in De Pijler

Een nieuw informatiepunt van Wil wordt dinsdag 5 september om 10:00 uur geopend in De Pijler in De Meern. “Voor al je vragen over de buurt.”

“Wil je de wijk beter leren kennen? Heb je een vraag? Ben je op zoek naar activiteiten? Kom naar de feestelijke opening en maak kennis met de mensen achter Wil in De Pijler.”

De bezoekers gaan met elkaar op zoek naar antwoorden op vragen en in gesprek over wat er nodig, te doen en mogelijk is. Tijdens de feestelijke opening krijgen bezoekers een demo van de nieuwe website www.wilinjebuurt.nl

Thematafels

Aan thematafels verkennen ze wat er nodig en mogelijk is op het gebied van “Ontmoeting & contact”, “Praktische hulp” en “Actief voor je buurt”.  “Heb je vragen, ken je de buurt of wil je actief worden? Welkom aan tafel”.

In Wil helpen buurtgenoten elkaar op weg, waar nodig met hulp van professionals. “Je wordt dan ook van harte uitgenodigd om je buren en collega’s mee te nemen. Die de weg in de wijk wel of niet kennen, met of zonder vraag en wel of niet actief in de buurt. Iedereen is welkom.”

Opening

De opening vindt plaats op dinsdag 5 september van 10:00 tot 12:00 uur in De Pijler aan de Bovenpolder 80 in De Meern. Bezoekers kunnen zich aanmelden door een mail te sturen naar info@wilinjebuurt.nl of via tel.nr. 030-6773131 (tussen 09:00 en 11:00 uur). Wil wordt mogelijk gemaakt door Welzaam in samenwerking met bewoners. vrijwilligers en partners.